Skip to main content

Koffie op Locatie

Barista op Locatie is gespecialiseerd in het vers bereiden van koffie en cappuccino op locatie voor elk feest, beurs of event. Dit doen wij met grote toewijding en door onze koffie recepten extra aantrekkelijk te bereiden dankzij onze latte art kunsten. Elk kopje wordt een waar genoegen om naar te kijken én om op te drinken.

Ons all inclusive concept houdt in dat wij u totaal ontzorgen. Wij werken met een vast uurtarief en in de tijd dat wij aanwezig zijn serveren wij onbeperkt koffie voor alle gasten. U ontvangt bij ons dus geen meerkosten voor eventueel meer geschonken koffie.

Koffie op Locatie

Barista op Locatie is gespecialiseerd in het vers bereiden van koffie en cappuccino op locatie voor elk soort feest, beurs of event. Dit doen wij met grote toewijding en door onze koffie recepten extra aantrekkelijk te breiden dankzij onze latte art kunsten. Elk kopje wordt een waar genoegen om naar te kijken én om op te drinken.

Ons all inclusive concept houdt in dat wij alle zorgen voor u uit handen nemen. Wij werken met een vast uurtarief en in de tijd dat wij aanwezig zijn serveren wij onbeperkt koffie voor alle gasten. U ontvangt bij ons dus geen meerkosten voor eventueel meer geschonken koffie.

Bent u klaar voor de lekkerste koffie? Vraag een offerte aan, wij helpen u graag verder!

Barista op locatie impresies