Skip to main content

5 redenen om te kiezen voor Barista op Locatie

Wij van Barista op Locatie zijn van mening dat iedereen gewoon recht heeft op ontzettend goede koffie. En dat lukt ons aardig goed, want wij garanderen gewoon echt hele lekkere koffie. De koffie melanges die wij gebruiken zijn niet alleen ontzettend vers, maar ook ontzettend zuiver en dat proeft u direct!
Waar wij ook moeten staan, wij zorgen ervoor dat er meer dan voldoende koffie aanwezig zal zijn om iedereen te voorzien van heerlijke verse koffie. Ook als het de vooraf afgesproken hoeveelheid kilogram koffie overschrijft blijven wij koffie serveren. Wij stoppen als de laatste gast is vertrokken en niet eerder.
Barista op Locatie werkt uitsluitend met professionele koffiemachines die zich reeds bewezen hebben op internationale evenementen en beurzen dankzij hun lange levensduur en perfecte prestaties, keer op keer weer.
Of u ons nou inschakelt voor een barista op locatie of het huren van een koffiemachine, wij garanderen u een uitstekende service met duidelijke en heldere afspraken. Onze koffiemachine worden op locatie geplaatst, aangesloten en getest zodat u 100% zekerheid heeft van een perfecte werking.
Vele van onze klanten kiezen ons bewust om onze uitmuntende goede koffie. Dankzij strenge afspraken met onze branderij kunnen wij de kwaliteit waarborgen én altijd scherpe prijzen hanteren. Benieuwd naar onze kwaliteit?