Skip to main content

Koffiemachine of espressomachine huren

Organiseert u binnenkort een evenement en wenst u graag een professionele koffiemachine of espressomachine te huren? Barista op Locatie biedt u de mogelijkheid om 2 verschillende koffiemachines te huren. U heeft de keuze uit een espressomachine of een volautomatische koffiemachine.

Binnen 24 uur een offerte om een espressomachine te huren

Vul onderstaand aanvraagformulier in en u ontvangt een offerte op maat van ons. Geef aan wat uw specifieke wensen zijn zodat wij een zo gericht mogelijke offerte kunnen uitbrengen. In de meeste gevallen nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Heeft u wel een barista maar geen koffiemachine? Vraag een offerte aan, bij ons kunt u een koffiemachine huren!

De koffiemachines die u kunt huren

piston-koffiemachine-huren
De Electronika is een professionele espressomachine met optimaal gebruiksgemak voor de veeleisende koffieliehebber. De Electronika Profi heeft een bedieningspaneel met 4 programmeerbare hoeveelheden en een automatisch spoelprogramma. Daarnaast is deze machine uitgevoerd met een rotatiepomp, waardoor de machine stiller is en een gelijkmatigere uitloop heeft.
volautomatische-koffiemachine
Bent u op zoek naar een koffiemachine waar u zonder veel moeite koffie kunt zetten voor uw gasten? Of vind u het makkelijker dat uw gasten zelf een kop koffie kunnen zetten? Met deze volautomatische koffiemachine krijgt u verschillende koffiesoorten naar wens met slechts één druk op de knop.

Barista op locatie impresies